HTML

A hét minden napján más rovatot találsz nálunk! Helyes Hétfő-ahová ellátogatni érdemes Kolis Kedd- hogyan éljük túl a bentlakást/albérletet Szaki szerda- minden, ami szakmai jellegű Csemege csütörtök-ehhez nincs mit hozzáfűzni Portré Péntek- ismerős arcok mesélnek magukról Szombati szerenád- hogy ne mondhassák hogy érzéketlenek vagyunk Vegyes vasárnap- minden ami máshova nem fér be

PKE blog

A Partiumi Keresztény Egyetem diákjainak és oktatóinak virtuális közösségi tere

Friss topikok

  • ANDRASGYORBIRO: A PORTRÉ PÉNTEK sorozat keretében igyekszünk mindig valakit közelebb hozni az olvasókhoz, akik arc... (2019.04.03. 05:35) Portré Péntek - Székedi Levente
  • Andrew Pallay: Helló. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a kis üzenőfalat, blogot. Remélem fog pörögni az infó a blogo... (2010.12.30. 08:13) Új kezdet
  • Andrew Pallay: Helló. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a kis üzenőfalat, blogot. Remélem fog pörögni az infó a blogo... (2010.12.30. 08:12) Titkos zugok - második felvonás
  • Hegyeli Hunor: Es hol marad a hagyma meg a szalonna? (2009.06.23. 11:30) Kolis Kedd - Otthonról vissza..
  • lehetlegyen: nem rossz a cikk, kicsit agresszív az író...akik összeillenek és tudják ésszel és szívvel azok öss... (2009.06.12. 18:09) Szombati Szerenád

Linkblog

2009.03.15. 13:02 vanegyno

Szombati Szerenád

a szombat esték titkairól, a szebbik és az erősebbik nemről, a hogyanokról és a miértekről.
 
Eheti szombatunk a tavaszról, szól. Mert tavasszal annyi minden jót lehet tenni, amit máskor nem. Ezért e cikkben felhívjuk figyelmeteket a tavasz kincseire, tehát fiúk-lányok, az egésznap sötétben punnyadós filmezésen kívül vannak még meglepetések. Például csak tavasszal lehet egész nap büntetlenül epret enni, ibolyamezőben hemperegni, és nézni, ahogy kibújnak a sóskák.
Íme pár randi tippek, egészség-felfrissítő ötlet, szerelem-megújító lehetőség, vagy csak simán, hogy ne ülj a gép előtt:
·        Mindenféleképpen lepd meg párod a várost ellepő tavaszi virágok egyikével, vagy összesével. Ezt hatásosabb gyakran megtenni.
·        Menj sétálni a mezőre! Vigyél kedvest, kutyát, süssél szalonnát, és szívd be a friss levegőt! – Egy takaró  megelőzés képpen elkel.
·        Ne hozzál hóvirágot, mert védett! – Ha ketten nézitek, szagoljátok, sokkal izgibb.
·        Menj szaladni reggel, már jó az idő. Ideális hely: Körös-part. – Össze lehet futni más csinos futókkal.
·        Régi virágcserepekbe ültess petrezselymet, zellert, bazsalikomot, vagy bármit, ami zöld. Ez tavaszt visz a szobádba, színt az életedbe, és még főzhetsz is velük. – Ezzel elkápráztatsz akit csak akarsz.
·        Elszántabbak ássák fel a kertet, már lehet ültetni a salátát,a spenótot, a retket, a dughagymát, a répát, és a petrezselymet. – A megizzasztó közös munka után jó a pihenés.
·        Mindenki keresse elő a szekrény mélyéből a tavaszi kabátját, a félcipőjét, lányok a lengébb szoknyáikat.- És vegyék is fel! Hatásos lesz!
·        Szedjétek össze a hótakaró után maradt ronda szemetet!- Összekovácsoló közös program.
·        Rohamozzátok meg a zöldséges boltokat, és egyetek annyi vitamint amennyi csak belétek fér. Nem papayára gondoltam, sem nem a kimondhatatlan nevű dolgokra. – A közös zöldség- gyümölcsevés elmélyíti a kapcsolatokat.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pkeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr921003344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szteevy 2009.03.18. 01:25:39

Én se szeretem a papagájt, rossz az ize. S a csőre fennszokott ragadni a szájpadlásra, s a kapcsolatot se émelyíti.
süti beállítások módosítása